П’ятеро людей загинули, 11 поранені через російський удар по ХТЗ

Внаслідок обстрілу Індустріального району Харкова, який російські окупанти здійснили сьогодні, 21 червня, загинули п’ятеро людей, ще 11 отримали поранення.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення начальника слідчого управління поліції Харківської області Сергія Болвінова.

За його словами, ворог наніс удар по комерційним та житловим будівлям.

“На жаль, 5 загиблих, 11 поранених”, – повідомив Сергій Болвінов.

Удар по цивільній інфраструктурі Індустріального райну росіяни нанесли приблизно о 13:20. Містяни у різних куточках Харкова чули приблизно 8-9 потужних вибухів. Після цього у деяких районах зникло світло, вода, почалися перебої зі зв’язком.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронці провели огляд місця події, зібрали первинний матеріал, речові докази. Попередньо встановлено, що обстріл було здійснено з РСЗВ “Ураган”.

Розпочато розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

За інформацією прокуратури, внаслідок ворожого обстрілу загинули четверо чоловіків та одна жінка. Шістьох поранених доставили до лікарні з мінно-вибуховими травмами.

Як повідомляв Харків Times, ввечері 20 червня російська ракета вдарила по об’єкту Харківського метрополітену.