Поліцейські знайшли мародера, який обікрав склад в окупованих Циркунах

Фото: Харківська обласна прокуратура

Харківські слідчі встановили особу вора, який у селі Циркуни обікрав склад підприємства, яке торгувало автівками та приладдям до них.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, крадію 43 роки. Складське приміщення він обікрав у квітні цього року. На той час село Циркуни ще знакодилося під російською окупацією.

“Розуміючи, що ніхто не спостерігає за його діями, мародер обікрав підприємство, забравши з собою електронасоси та пульти керування до них, болгарки та низку іншого приладдя. Після цього чоловік з викраденим втік з місця злочину”, – розповіли в прокуратурі.

Проводиться рослідування за фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України). Слідчі повідомили про підозру 43-річному зловмиснику у скоэнны цього злочину.

Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування проводять слідчі відділення №1 СВ Харківського районного управління поліції №2 ГУНП в Харківській області.

Як повідомляв Харків Timesправоохоронці встановили та затримали мародера, який вкрав 800 тисяч гривень у різній валюті у жінки, що загинула внаслідок підриву.