Наші війська вибили ворогів з кількох населених пунктів Дергачівського району – Синєгубов

Фото: 24 ОМБр/Facebook

Українські війська за останню добу звільнили від російських загарбників кілька населених пунктів Дергачівського району Харківської області.

Про це Харків Times дізнався з ранкового звернення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова у Telegram.

«Маємо хороші новини з передової. Наші ЗСУ здійснили успішний контрнаступ, вчора зранку розпочали наступальні операції на ворога. Протягом дня тривалі запеклі бої. Наші підрозділи вибили російські війська з населених пунктів: Безруки, Слатіно, Прудянка Дергачівського району та закріпилися на позиціях!» – повідомив Синєгубов.

Продовжують наші військові й тримати оборонні рубежі на Ізюмському напрямку, який «залишається стратегічною точкою».

Окупанти продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру Харкова та області, за добу нанесено 56 ударів. Внаслідок цього були поранені 19 та загинули двоє людей.

Голова ХОВА повідомив також про зміну комендантської години у Великодню ніч – вона розпочнеться о 19:00 й триватиме до 05:00 завтрашнього дня, Великодньої неділі.

«В окупантів немає релігійних свят, будь-яких принципів і моралі. Ми зустрічалися із представниками церков, спільно вирішили, що нічних богослужінь не буде! Ми не можемо допустити скупчення людей, безпека – перш за все», – написав голова ХОВА.

Як повідомляв Харків Times, 22 квітня у горезвісній Гусарівці Ізюмського району в одному з підвалів знайшли ще два тіла спалених закатованих людей. Цього разу – чоловік та жінка. Правоохоронці розпочали розслідування їх загибелі.