Росіяни знову гатять по «своїх» церквах у Харкові

Фото: Харківська єпархія УПЦ/Facebook

У ніч на сьогодні, 18 квітня, під час обстрілу російськими загарбниками багатостраждальної Салтівки знову постраждав храм і знову – московського патріархату. Цього разу росіянам не сподобалось Преображення Господнє.

Про це Харків Times довідався з повідомлення у Facebook Харківської єпархії української православної церкви (зрозуміло, московського патріархату).

«У ніч із 17 на 18 квітня було вкотре обстріляно храм Преображення Господнього міста Харкова. В храму вибито всі вікна та двері, пошкоджено будівлю недільної школи», – йдеться у повідомленні.

До того ж у приміщенні храму знаходилися віряни й просто мешканці Харкова, які там укривалися. На щастя, ніхто з них не постраждав.

Один з дописувачів під цим постом слушно запитав, чи згадують у молитвах у цьому храмі патріарха кирила, що благословляє напад росії на Україну. Інший – привітав московський патріархат із руським міром.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові вже неодноразово страждали від російських обстрілів саме храми московського патріархату.