Харків надішле пані Надії з Бурштину розсаду квітів

Ілюстративне фото

СКП «Харківзеленстрой» на знак подяки надішле пенсіонерці з Бурштину Івано-Франківської області Надії Крупенич розсаду квітів.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Сьогодні, 9 квітня, харківські комунальники-квіткарі розмовляли з пані Крупеніч телефоном, подякували їй за надіслані саджанці фруктових дерев та гібіскусів, та пообіцяли обов’язково найближчими днями висадити її дерева й квіти у центрі Харкова.

«Наші співробітники подбають про ваші саджанці, і ми обов’язково висадимо їх у центрі міста як символ єднання нашої країни. Це дуже підтримує наших співробітників та жителів міста. А на знак вдячності та поваги ми надішлемо вам розсаду квітів», – запевнив шановну пані прес-секретар СКП «Харківзеленбуд» Олексій Комяков.

Пані Крупенич зазначила, що у такий спосіб хотіла подарувати людям частинку радості, бо розуміє, наскільки харків’янам зараз важко.

Як повідомляв Харків Times, вчора, 8 квітня, Харків отримав саджанці фруктових дерев та гібіскусів, що їх надіслала на адресу міськради літня жінка на ім’я Надія з містечка Бурштин Івано-Франківської області.