У Харкові підліток став ворожим коригувальником (відео)

Неповнолітній хлопець повівся на ворожу рекламу у соцмережі, яка обіцяла гроші за коригування вогню по Харкову, та надіслав окупантам потрібні їм коордінати.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення СБУ у Харківській області.

За словами хлопця, це оголошення він побачив у Telegram.

“Я побачив цю рекламу в Telegram, і там говорилося, що якщо скажеш місце розташування, то ми тобі дамо грошей. І я сказав місце розташування. Вони потім стали мені рідше відповідати і все”, – розповів підліток.

Він додав, що росіяни його обдурили, і грошей не заплатили. Тепер він розуміє, що вчинив дуже погано.

“Я думаю, що так не треба робити, тому що це погано, ви заважаєте нашим військам, і грошей вам у жодному разі не заплатять. Це просто обман”, – розповів обдуренний росіянами харків’янин.

Його батько дуже шкодує, що так сталося. Він звернувся до вісх батьків з проханням, щоб ті контролювали, з ким спілкуються їх діти.

“Все було на на довірі. Із серії, що переписується зі своїми однолітками. А вийшло дуже сумно. Я жалкую. Мені дуже соромно”, – розповів батько.

Співробітники спецслужби також закликають батьків здійснювати контроль за поведінкою своїх дітей в Інтернеті. І прсоять усіх громадян України – не довіряти ворожій пропаганді.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові СБУ затримала російського навідника.