ЗСУ знищили ворожий комплекс РЕБ, вертоліт та розвідгрупу у Харківському районі

25 березня ЗСУ знищили потужний російській стаціонарний комплекс радіоелектронної боротьби, розвідгрупу та вертоліт у Харківському районі.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова в Telegram.

“Наші мужні захисники знищили потужний російській стаціонарний комплекс радіоелектронної боротьби! Завдяки цьому комплексу окупанти «глушили» наш зв’язок, електроніку, роботу наших систем протиповітряної оборони і безпілотників, вели розвідувальні роботи. Це потужна операція! За яку ми всі вдячні нашим непереможним бійцям.”, – прозповів очільник області.

Разом із ворожим комплексом ЗСУ знищили близько 50 ворогів, які безпосередньо працювали з технікою.

Зранку в Харківському районі 92-га механізована бригада та військовослужбовці харківського гарнізону знищили ворожих розвідників, зокрема і командира роти.

“Бійці цієї ж 92-ї бригади узяли в полон 17 окупантів, 15 з яких мобілізовані з так званих днр/лнр. Наші військові відзначають зубожіле екіпірування бійців з недореспублік, у декого з них — стан наркотичного та алкогольного сп’яніння і повну деморалізацію”, – розповів очільник області.

У тому ж Харківському районі мобільні підрозділи ЗСУ артилерією знищили ворожий вертоліт противника, який стояв просто на землі. Росіяни останнім часом дають все більше приводів для їхніх ганебних поразок.

Як повідомляв Харків Times, під Харковом наші бійці змусили ворога перейти до оборони.