По Харкову росіяни били «калібрами» з кораблів чорноморського флоту – Синєгубов

Фото: Сергій Бобок / Харків Times

За минулу добу росіяни нанесли по Харківській області 44 удари, активізувалися РСЗВ «Град» та «Ураган» – 140 разів. По центру міста російські загарбники з кораблів чорноморського флоту рф випустили ракети «калібр».

Про це Харків Times дізнався з ранкового допису голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова у Telegram.

«Учора ввечері відбувся обстріл Старої Салтівки, зранку обстріляний Золочів, є постражалі. Тривають бої в Ізюмському районі. Хоча росіяни й намагаються посилити напрямок, українська армія відбиває всі атаки, неподалік м. Ізюм ЗСУ збили ще два російських літаки», – написав голова ХОВА.

Не можемо не зазначити, що чорноморський флот рф також зазнав цілком непоправної втрати – у захопленому російськими загарбниками порту Бердянськ знищено великий десантний корабель «Орск».

Про це Харків Times довідався з повідомлення Повітряного командування «Схід» у Facebook.

«Доброго ранку ми з України! В захопленому рф порту Бердянськ знищено великий десантний корабель «Орск» чорноморського флоту окупантів. Слава Україні!», – йдеться у повідомленні.

Слід відмітити, що таких кораблів у росії усього чотири, точніше було чотири, тепер залишилося три.

Фото: ЗСУ

Як повідомляв Харків Times, вранці вчора, 23 березня, над Харківською областю ЗСУ збили чергові два ворожі літаки. Усього на місяць війни росія втратила 108 літаків або одну авіаційну армію.