У Золочівськй громаді загинула жінка, яка під час обстрілу прикрила собою чотирьохрічну доньку

17 березня російські окупанти накрили вогнем житловий сектор Золочівської громади Харківської області. Внаслідок обстрілу загинула жінка, яка своїм тілом закрила чотирирічну доньку і тим самим урятувала їй життя.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції.

Врятована дитина та її батько були поранені.

Суспільне з посиланням на голову громади Віктора Коваленко порвідомляє, що російський снаряд прилетів, коли жінка з дитиню спали у власному будинку біля вікна

«Снаряд прилетів, коли вона з дитиною спала в оселі біля вікна. Жінка закрила своїм тілом 4-річну дочку, а сама не вціліла. У дитини поранення ноги. Ще там був чоловік — у нього теж ушкодження. Потерпілим у лікарні медики надали допомогу — витягли осколки, зробили перев’язки. Їхній будинок частково зруйнований», — розповів Коваленко.

Будинок намагаються привести до ладу волонтери та працівники благоустрою. Поки батькові з донькою запропонували інше помешкання.

За словами голови громади, російська артилерія почала обстрілювати селище з боку Козачої Лопані з 2 до 4 ночі. Усього пролунало приблизно 15 вибухів. Пошкоджені сім приватних будинків, електро- та газомережі. Їх відновлюють комунальники.

Як повідомляв Харків Times16 березня окупанти накрили вогнем ринок у Харкові. Внаслідок обстрілу загинуло три особи та постраждало пятеро людей. Також на ринку сталася масштабна пожежа.