У Харкові розпочали виплату пенсій та розвозять продукти мешканцям

Фото: city.kharkov.ua

Усі служби працюють над життєзабезпеченням Харкова, зокрема, у місті розпочали спільно з Харківською обласною військовою адміністрацією виплату пенсій.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради із посиланням на мера міста Ігоря Терехова.

«Ситуація напружена, але ми не здаємось і здаватися не збираємося. Ми обов’язково переможемо. Всі люди налаштовані по-бойовому, і сьогоднішня ситуація нас не злякає. Розпочинаємо виплати пенсій, виплатили нашим бюджетникам гроші. Особливу увагу приділяємо нашим комунальним підприємствам, не припиняємо вивозити сміття, працюють тепловики, водяники, енергетики, газовики», – сказав Терехов.

Також він зазначив, що голови та працівники районних адміністрацій, волонтери щодня розвозять містянам продукти харчування та довозять медикаменти, щоб забезпечити людей усім необхідним.

За його словами, всі служби працюють, незважаючи на постійні обстріли з боку російських загарбників. Зокрема, сьогодні практично повністю був зруйнований ще один житловий будинок у центральній частині Харкова. На місці події вже працюють рятувальники та комунальні служби, які розбирають завали.

Як повідомляв Харків Times, харків’яни, які мають бажання та можливість, можуть приєднатися до комунальних служб й почати прибирати Харків після російських бомбардувань та обстрілів. До цього їх закликає рідне місто.