Пожежа пристрастей у салтівському магазині (фото, відео)

28-річному харків’янину, який намагався спалити кохану, яка його покинула, повідомили про підозру в закінченому замаху на вбивство та псуванні майна. Йому загрожує від 10 до 15 років за ґратами, а то й довічний термін.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

“За процесуального керівництва Салтівської окружної прокуратури Харкова повідомлено про підозру 28-річному чоловікові за фактами закінчених замахів на умисне вбивство та пошкодження майна шляхом підпалу (ч. 2 ст. 15 п. 5 ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. , ч. 2 статті 194 КК”, — йдеться у повідомленні.

За даними слідства, минулої суботи чоловік прийшов до магазину на вул. Бучми, де працювала продавчинею його колишня дівчина (їй 23 роки). Незадовго до цього злощасного дня вона сказала колишньому коханому, що розриває з ним стосунки.

Обурений чоловік вирішив помститися і взяв із собою пляшку з “легкозаймистою рідиною”. Він попросив продати йому сигарети, а коли зрадниця підійшла ближче, хлюпнув на неї пальним. Потім підпалив також принесений з собою папір і став кидати у колишню кохану, сподіваючись, що на ній спалахне одяг.

Проте дівчині вдалося сховатися за стійкою з товаром, і тоді ревнивець підпалив пакет, що лежав на підлозі. Від пакету спалахнув прилавок, у торговому павільйоні почалася пожежа, і палій покинув місце події.

На щастя, дівчина теж встигла вибігти назовні та звернулася за допомогою до перехожого, який викликав пожежників.

Того ж дня чоловіка затримали, повідомили йому про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, 19 лютого на Північній Салтівці внаслідок підпалу згоріла крамниця. Продавщиця встигла вибігти.