Світоліна зустрінеться з Шериф у першому колі турніру WTA у Дубаї

Фото: sportevents.kharkiv.ua

15 лютого перша ракетка України, харків’янка Еліна Світоліна (№15 WTA) зіграє з Майар Шериф (№65 WTA) з Єгипту у першому колі турніру WTA у Дубаї.

Про це Харків Times дізнався із повідомлення Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міськради.

Еліна Світоліна стала десятою сіяною на турнірі в Дубаї. Це сталося після зняття зі змагань естонки Анет Контавейт, яка вчора виграла титул у Санкт-Петербурзі.

Спочатку Світоліна мала битися у першому колі з однією з переможниць кваліфікації, але тепер вона отримала конкретну суперницю – Майяр Шериф з Єгипту. Це буде перша особиста зустріч тенісисток.

У другому колі переможниця зіграє з Елізою Мертенс із Бельгії або однією з переможниць відбору.

Також в основу через кваліфікацію пробилися Марта Костюк та Даяна Ястремська.

Зазначимо, що Світоліна двічі вигравала цей турнір (2017, 2018).

Як повідомляв Харків Times, Еліна Світоліна стала бронзовим призером Олімпіади в Токіо. «Бронза» Світоліной – перша олімпійська нагорода в історії українського тенісу.

З початку 2022 року харків’янку переслідували невдачі. Еліна Світоліна програла два стартові поєдинки на турнірах WTA в Аделаїді (Австралія).

21 січня перша ракетка України, харків’янка Еліна Світоліна (№17 WTA) завершила виступи на Відкритому чемпіонаті Австралії. У матчі третього кола турніру вона поступилася Вікторії Азаренко з Білорусі (№25 WTA).