Поліція переведена на посилений режим несення служби

Фото: suspilne.media

З 14 по 19 лютого особовий склад поліції переведено на посилений режим несення служби.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області із посиланням на голову Нацполіції України Ігоря Клименка.

Відповідно до повідомлення, це означає збільшення кількості патрулів, які забезпечують громадську безпеку та порядок на вулицях, розгортання додаткових ситуаційних центрів для цілодобового моніторингу оперативної обстановки в країні, охорону об’єктів критичної інфраструктури, органів державної влади та місцевого самоврядування.

«Для чого: щоб оперативніше реагувати на будь-які загрози безпеці громадян. Посилений режим поліції – це не додатковий привід для паніки. Це про захист та повну готовність. Захищаємо, а не панікуємо!» – заявив Клименко.

Як повідомляв Харків Times, з 15 лютого до початку березня координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Харківській області проведе багатоетапне контрдиверсійне навчання. Тренування проходитимуть на всій території Харківської області із зосередженням особливої уваги на прикордонних районах.