Разумков звинуватив СБУ у зриві його прес-конференції в Харкові

Скриншот

Колишній спікер Верховної Ради Дмитро Разумков звинуватив Службу безпеки України у зриві його прес-конференції в Харкові, яка була запланована 9 лютого.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення на сторінці Разумкова у Facebook.

За словами Разумкова, він із колегами планували представити у Харкові місцеву команду своїх прихильників та провести прес-конференцію. “Однак захід був зірваний Службою безпеки України – у приміщенні, де мало проходити спілкування зі ЗМІ, “випадково” за годину до цього зникло світло, а нас не пустили всередину”, – написав політик.

Розумков заявив також, що йому стало відомо, що СБУ наполегливо просила харківських журналістів не відвідувати прес-конференцію.

“На тлі загрози ескалації з боку російського агресора, СБУ у прикордонній області переймається боротьбою з політичними опонентами замість того, щоби займатися питаннями національної безпеки. Саме такою, на жаль, сьогодні є українська політика”, – наголосив Розумков.

У зв’язку із заявою пана Розумкова Харків Times вважає за необхідне зазначити, що до нашої редакції не надходило жодних звернень у будь-якій формі з боку Служби безпеки України з приводу висвітлення цієї прес-конференції. Ми не планували бути присутніми на заході, оскільки він аж ніяк не зацікавив редакцію, а за годину до його початку отримали від організаторів повідомлення про відміну заходу.