У Краснограді чоловік забив матір до смерті та “поховав” у сусідніх руїнах (фото)

У Краснограді випадкові перехожі виявили у занедбаному будинку труп жінки. Виявилося, що вона померла від побоїв власного сина. Причому ще у грудні.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Інформація про виявлення тіла загиблої жінки у підвалі покинутого будинку у місті Краснограді надійшла до чергової частини районної поліції 7 лютого близько 12:00.

В ході слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили, що загиблою є 61-річна мешканка сусіднього гуртожитку. А винуватцем її смерті – її ж 45-річний син.

Як пояснив зловмисник, у середині грудня 2021 року вони з матір’ю, як завжди, випивали вдома та посварилися. Чоловік розлютився та кілька разів ударив жінку кулаком в обличчя. А за два дні вона померла.

Щоб уникнути покарання та іншого дискомфорту, новостворений вбивця вирішив позбутися тіла — загорнув його в ковдру та під покровом ночі виніс у підвал напівзруйнованого будинку.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 КК (навмисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Зловмиснику повідомили про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Як повідомляв Харків Times, 8 січня на березі ставка в районі вулиці Грозненської у Харкові місцева мешканка виявила мертву жінку. Поліція досить швидко встановила особу загиблої та того, хто її вбив. Виявилося, що тіло 42-річної жертви лиходій близько тижня зберігав на балконі своєї квартири, а потім прив’язав до ніг шматок асфальту та у будівельному мішку викинув у ставок.

Рецидивісту, який забив собутильницю до смерті, обрали запобіжний захід: він залишиться під вартою до суду.