На Салтівці під час пожежі жінка отруїлася чадним газом

Фото: kh.dsns.gov.ua

Вдень 8 лютого під час пожежі у дев’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Гарібальді, 11 у Харкові, співробітники ДСНС врятували жінку похилого віку та евакуювали 10 людей.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДСНС області.

Повідомлення про пожежу у квартирі однієї з багатоповерхівок на Салтівці на номер служби порятунку “101” надійшло об 11:45.

Рятувальники, що прибули на місце, встановили, що в кімнаті квартири на третьому поверсі горять домашні речі. Загальна площа пожежі склала близько 6 кв.м.

Горіння супроводжувалося сильним задимленням і рятувальникам довелося працювати в апаратах для захисту органів дихання. Під час гасіння пожежі співробітники ДСНС врятували господарку квартири 1952 року народження.

З отруєнням чадним газом її госпіталізували до 2-ї лікарні міста. Крім того, із сусідніх квартир будинку та з верхніх поверхів сходовою клітиною було евакуйовано ще 10 мешканців.

Пожежу локалізували о 12:02. Станом на 13.30 триває її ліквідація.

На місці події працюють три відділення Служби порятунку на двох автоцистернах та одній драбині.

Причина виникнення пожежі та збитки встановлюється.

Як повідомляв  Харків Times,  4 лютого сталася пожежа у п’ятиповерховій будівлі гуртожитку Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» на вулиці Пушкінській, 79/1.