Жовтневий райсуд Харкова скосила інфекція

Ілюстративне в фото з відкритих джерел

У Жовтневому районному суді Харкова на лікарняний з приводу ГРВІ пішли вже 16 людей. У суді ситуацію назвали критичною.

Про це Харків Times стало відомо із повідомлення на сайті суду.

«Жовтневий районний суд м.Харькова повідомляє про масове захворювання працівників апарату на ОРВІ. Станом на 25.01.2022 року відкрито 16 лікарняних листів», – йдеться у повідомленні.

Згідно із повідомленням, на робочому місці сьогодні відсутні у повному складі працівники загальної та цивільної канцелярій, один із працівників кримінальної канцелярії, керівник апарату суду та його заступник, консультанти, діловоди, помічники та секретарі судових засідань.

«Затримується робота багатьох напрямків діяльності судової установи, а саме таких, як реєстрація вхідної кореспонденції, отримання документів (копій судових рішень, виконавчих листів тощо), ознайомлення із судовими справами в канцелярії суду (по справах, що завершені розглядом) та у секретарів судового засідання (по справах, що перебувають у процесі розгляду), відповіді на звернення, запити та ін.», – повідомляють у суді й просять «з розумінням поставитися до критичної ситуації».

Як повідомляв Харків Times, у Харківській області станом на 8:00 25 січня виявили 257 130 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, 1 038 – за минулу добу.