Пропонував 6 тис. грн і ставав на коліна – винуватець ДТП на Центральному ринку намагався відкупитися від поліції

Увечері 19 січня у Харкові, на вулиці Суздальські Ряди, водій Daewoo зніс чотири секції металевої огорожі та поїхав з місця події.

Про це Харків Times дізнався із повідомлень у соцмережах. Пізніше інформацію підтвердили у прес-службі Патрульної поліції області.

Інспектори, що прибули на місце ДТП, передали інформацію про ДТП у радіоефір і розпочали пошук автомобіля. Проте водій повернувся на місце події. Під час спілкування з ним патрульні помітили, що чоловік п’яний та запропонували пройти огляд за допомогою приладу Drager. Результат виявився позитивним і склав 1,42 проміле

“За не притягнення до відповідальності чоловік запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду у сумі 6 тисяч гривень. Патрульні, неодноразово попереджали громадянина про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди. Однак водій не реагував на попередження.”, – розповіли у поліції.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу, щоб зафіксували факт пропозиції хабара.

У соцмережах повідомляли, що водій визнав свою провину у ДТП, каявся, і навіть ставав на коліна, намагаючись вимолити прощення у правоохоронців.

Як повідомляв Харків Times, у Безлюдівці п’яний водій на ГАЗелі врізався у паркан приватного будинку, а потім напав на господиню з кулаками.