В Ізюмському районі пасажир ВАЗу кидався у бійку з патрульними та порвав форму

Фото: Патрульна поліція у Харківській області

У Харківській області пасажир автомобіля ВАЗ 2104 став фігурантом кримінального провадження. Йому загрожує три роки позбавлення волі.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Напцполіції Ізюмського району.

За інформацією правоохоронців, 16 січня поліцейські під час патрулювання території села Богуславка Ізюмського району зупинили автомобіль “ВАЗ 2104”. У легковика був відсутній задній лівий бризковик, що є порушенням п. 31.4.7 ПДР. І на водія інспектори мали намір скласти адмінпротокол.

“Після чого пасажир даного автомобіля, вчинив щодо працівників поліції насильство, а саме кидався у бійку, пошкодив формений одяг, виражався нецензурною лайкою”, – розповіли в поліції.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 345 КК (загроза чи насильство щодо працівника правоохоронного органу). Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той же термін.

Як повідомляв Харків Times, 4 грудня, на Нових домаху Харкові п’яний бешкетник побив патрульного поліцейського.

У ніч на 21 листопада біля ресторану «Молодість» на Павлівській площі у центрі Харкова 22-річний чоловік «поводився агресивно, чинив опір і завдав тілесних ушкоджень» працівникові поліції, який приїхав на виклик.

У середині вересня двічі протягом кількох днів п’яні бешкетники побили патрульних у Холодногірському районі міста. Обидва рази патрульні приїжджали на виклик у зв’язку із «сімейною сваркою».

Фото: Поліція Ізюмського району