Збройний напад на АЗС: поліція просить у водіїв записи з відеореєстраторів

Иллюстративное фото

Слідчі оприлюднили прикмети грабіжника, який, погрожуючи пістолетом, забрав гроші з каси на автозаправній станції у селі Курилівка Куп’янського району та просять допомоги у розслідуванні цього злочину.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполції області.

Прикмети нападника:

  • худорлявої статури, був одягнений в одяг чорного кольору.

При собі він мав білий поліетиленовий пакет.

Також слідство просить водіїв, які 16 січня з 19:00 до 19:40 проїжджали в районі АЗС “Ліга”, що по вулиці Біляєва, 40 у селі Курилівка Куп’янського району, передати дані з відеореєстраторів.

“Шановні водії транспортних засобів, обладнаних відео реєстраторами! Якщо відеореєстратор вашого автомобіля зафіксував кадри наближення чи втечі зловмисника з місця скоєння розбійного нападу, скоєного 16 січня в період часу з 19:00 до 19:40 за адресою: Куп’янський район, село Курилівка, вулиця Беляєва, буд. 40 на АЗС «Ліга», просимо повідомити за номером телефону: 050-910-52-00 (заступник начальника відділу кримінальної поліції Куп’янського районного відділу поліції капітан поліції Віталій Борисенко)”, – звернулися у поліції.

За донними слідствами, грабіжник забрав близько 15 тисяч гривень, уточнила спікер Нацполіції області Оксана Калмикова.

Як повідомляв Харків Times, увечері 16 січня на АЗС у селі Курилівка під Куп’янськом увірвався озброєний чоловік, обличчя якого було приховано балаклавою. Він забрав гроші з каси, вистрілив у повітря та втік.