На вулиці Великій Панасівській у Харкові – прорив магістрального водоводу

вода, Харьковводоканал, отключение

Аварійні бригади КП «Харківводоканал» усувають пошкодження на водоводі діаметром 300 мм на вулиці Великій Панасівській, 153.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі КП «Харківводоканал» із посиланням на інформацію начальника Холодногірського району служби зовнішніх водопровідних мереж Комплексу «Харківводопостачання» Олександра Сірка.

«Аварійні бригади зреагували оперативно, відразу після отримання заявки виїхали на місце та локалізували протікання. Проведено відключення мережі холодного водопостачання у частині вулиць Великої Панасівської та Сіриківської. Наразі діагностуємо характер пошкодження та визначаємо обсяг робіт. Бригади забезпечені всім необхідним для якнайшвидшого усунення аварійної ситуації», – зазначив Сірко.

За його словами, оскільки водовід проходить вздовж автомагістралі, на період проведення ремонтних робіт дорожні служби передбачили об’їзні шляхи для автомобілів.

До ліквідації аварії підвезення води здійснюватиметься автоцистернами підприємства.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові частині споживачів Шевченківського району 22 листопада 2021 року вимкнули холодну воду. Мешканці Олексіївки залишилися без послуги через аварію на внутрішньоквартальному водоводі діаметром 200 мм на вулиці Цілиноградській, 52/54.