Смертельна ДТП з немовлям у Чугуївському районі: поліція уточнює деталі (фото)

Поліція з’ясовує обставини ДТП поблизу селища Іванівка та села Волохів Яр, у якій загинула шестимісячна дитина.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Внаслідок аварії загинула шестимісячна дитина, яка знаходилася в автівці на задньому сидінні та не була пристебнута ременями безпеки. Її мати, яка керувала автомобілем, доставлена ​​з травмами до лікарні.

29 грудня об 11:56 до чергової частини Чугуївського РУП надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на трасі поблизу селища Іванівка Чугуївського району.

За попередніми даними, автомобіль Toyota під керуванням 42-річної жінки рухався у напрямку Харкова. Водійка не впоралася з керуванням, її автомобіль викинуло на зустрічну смугу, де він зіштовхнувся з «ГАЗеллю».

Дитина загинула на місці. Водійка Toyota з травмами доставлена ​​до лікарні.

Також механічні пошкодження отримала вантажівка MAN, з якою, за інформацією спікера прокуратури Дмитра Чубенка, зіткнулися обидва вищезгадані автомобілі.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Обставини з’ясовують слідчі. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Як повідомляв Харків Times, на трасі М-03 поблизу села Волохів Яр сталася аварія за участю трьох машин. В одній із них перебувала шестимісячна дитина, від травм немовля загинуло.