У Харкові сімейна пара організувала домашній наркобізнес (фото)

У квартирі на Північній Салтівці (район МЖК “Інтернаціоналіст”) поліція виявила плантацію конопель, лабораторію з її переробки та склад готової продукції. сімейній парі загрожує до 10 років ув’язнення та конфіскація майна.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

35-річний чоловік та його 36-річна дружина прямо у квартирі багатоповерхівки на вул. Кричевського, де вони жили разом із дитиною, вирощували коноплі, переробляли їх у наркотик і під час особистих зустрічей продавали зілля покупцям.

22 грудня поліція провела обшук у квартирі, в ході якого виявила та вилучила понад 80 зіп-пакетів, скляні ємності, полімерні контейнери, пакети з речовиною рослинного походження у сухому та подрібненому вигляді, що містить канабіс. Загальна вага вилученого становить близько 4 кг.

Усе вилучене направлено на експертизу.

Того ж дня чоловік та його дружина затримані у порядку ст. 208 КПК.

Сьогодні, 23 грудня, парі повідомили про підозру у придбанні та зберіганні особливо небезпечного наркотичного засобу, скоєному за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК).

За санкцією статті правопорушникам загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Встановлюються злочинні зв’язки фігурантів та інші епізоди їхньої діяльності.

Як повідомляв  Харків Times, в одному з приватних будинків у Київському районі Харкова правоохоронці зібрали 870 кущів конопель.