У Харківській області силовики прикрили вісім наркопритонів (фото та відео)

Фото: hk.npu.gov.ua

У Харківській області силовики провели масовий рейд наркопритонами, про існування яких поліцейським за допомогою чат-ботів повідомили мешканці регіону. Під час операції правоохоронці провели 10 обшуків та прикрили вісім точок, де наркозалежні вживали “зілля”.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції Харківської області.

Одночасні обшуки проводились в Індустріальному, Слобідському, Шевченківському районах Харкова та у Дергачівському району області. В результаті викрито 27 осіб, у яких вилучено 120 наркотичних доз, канабіс, метадон, опій ацетильований, психотропну речовину PVP, макові насіння, приладдя для вживання наркотиків та використані медичні шприци.

Слідчі внесли відомості про події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями 307 КК (незаконне провадження, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), 309 КК (незаконне провадження, виготовлення, придбання, зберігання) , перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та 317 КК (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва або виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Як повідомляв Харків Times, у Московському районі Харкова поліцейські прикрили наркопритон, який організував у своїй квартирі 53-річний чоловік.