У Лозовій п’яний водій KIA розштовхав авто на дорозі та “влетів” на сходи магазину (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

Вранці 11 грудня у місті Лозова Харківської області 32-річний водій KIA влаштував потрійне ДТП.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Повідомлення про аварію в поліцію надійшло о 8:19.

Слідчо-оперативна група встановила, що водій їхав на великій швидкості. Він хотів повернути на заправку, але не помітив автомобіль «Лада», що їхав по своїй смузі, і врізався в нього.

Внаслідок зіткнення KIA відкинуло до магазину, де він розкидав виставлену техніку, пошкодив припаркований ВАЗ та “злетів” сходами до вхідних дверей у торгову точку.

За інформацією поліцейських, у момент аварії водій KIA був п’яний. Люди у ДТП не постраждали.

Поліцейські склали на порушника протоколи за ч.1 ст.130 (управління транспортними засобами або судами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їхню увагу та швидкість реакції) та ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд або іншого майна Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Ці матеріали передадуть до суду.

Як повідомляв Харків Times, 10 грудня близько 06:20 на Окружній дорозі в Харкові сталася ДТП, внаслідок якої загинув 74-річний водій автомобіля «ЗАЗ Славута».