Поліція встановила особу стрільця, який відкрив вогонь у новобудові у Харкові

Фото: nashkiev.ua

Поліція Харкова проводить розслідування за фактом нічної стрілянини на вулиці Рогатинська Левада. У скоєнні цього злочину слідчі підозрюють 24-річного чоловіка.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Повідомлення про те, що вулицею Рогатинська Левада чути звуки, схожі на постріли, надійшло до чергової частини Харківського районного управління поліції №3 7 грудня о 23:30.

За адресою виїжджали працівники патрульної поліції та слідчо-оперативна група райуправління. Під час перевірки близької території правоохоронці виявили 24-річного чоловіка, у якого вилучили предмет, зовні схожий на стартовий пістолет.

Інформацію про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство). Санкція статті передбачає ув’язнення терміном від трьох до семи років. Слідчі дії продовжуються.

У соцмережах повідомляють, що стрілянина велася з балкона багатоповерхівки та на парковці біля будинку. Таким чином, “розважалася” компанія молодих людей.

“Стріляли з пістолета і на парковці, і з балкона, кричали “Життя злодіям!””, – пишуть у харківському Telegram-каналі.

Також повідомляється, що патрульні приїхали швидко, затримали компанію, але за годину відпустили.

Як повідомляв Харків Times, поліція Харкова розслідує обставини інциденту зі стріляниною, що сталася вночі 21 серпня біля ресторану на вулиці Ярослава Мудрого.

За даними видання видання ZBROYA.info, чоловік, який влаштував 21 серпня стрілянину в ресторані «Biani» в центрі Харкова, перебував під домашнім арештом, але вирвався з-під нього, щоб захистити честь дружини, яка відпочивала в ресторані.