Дергачівському дебоширу з пітбулем присудили реальний термін

Фото: hk.npu.gov.ua

Суд призначив хулігану, який нацьковував на перехожих собаку та покалічив поліцейського, який приїхав на виклик, покарання у вигляді двох років ув’язнення. Щоправда, вирок ще можна оскаржити.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

Дергачівський районний суд Харківської області визнав 35-річного чоловіка винним в умисному заподіянні легких тілесних ушкоджень поліцейському під час виконання ним службових обов’язків (ч. 2 ст. 345 КК).

В ході досудового розслідування встановлено, що в селі Цупівка Харківської області 35-річний місцевий житель, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, нацьковував на перехожих свого собаку породи пітбуль. На неодноразові вимоги працівників поліції припинити неподобство чоловік не реагував. Точніше, реагував, але прямо протилежним чином: став нацьковувати собаку вже на правоохоронців, а потім вдарив одного з них головою у чоло, через що у поліцейського відкрилася кровотеча.

Суд 2 грудня 2021 року визнав хулігана винним та призначив покарання у вигляді двох років позбавлення волі.

Вирок поки що не набрав законної сили та може бути оскаржений.

Як повідомляв Харків Times, 4 жовтня в селі Цупівка Харківського району п’яний місцевий житель напав на поліцейського, який приїхав на виклик селян.