Харків’яни здобули медалі на всеукраїнському турнірі зі стрільби з лука

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Всеукраїнські змагання зі стрільби з лука Кадетський турнір пам’яті заслуженого тренера України Валентина Морозова завершилися вчора в Харкові. Наші спортсмени здобули медалі.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Змагання проходили з 2 по 5 грудня у Школі вищої спортивної майстерності. У них взяли участь 80 юних спортсменів 2004 р.н. та молодше із Запорізької, Сумської, Одеської та Харківської областей.

В результаті особистих змагань у категорії старших кадетів перше та третє місця вибороли вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи «Комунар» — Микита Дюняшев та Віталій Царегородцев відповідно.

Срібна нагорода у Єгора Леоненка з Сумської області.

Серед дівчат найкращою стала Ірина Ярмак, друге місце посіла Софія Постільняк (обидві – «Комунар»), а третє – Марія Москалець (Запорізька область).

У категорії молодших кадетів переможцем став Ігор Проценко з Одеської області, на другому місці – вихованець «Комунару» Кирило Стопка, а на третьому – вихованець Харківського професійного коледжу спорту Максим Овчаренко.

Серед дівчат у цій категорії «золото» виборола Ганна Мігура («Комунар»), срібними та бронзовими призерками стали спортсменки з Одеської області Наталія Пастернак та Аліна Мороз.

У командних змаганнях серед старших кадетів та кадеток весь п’єдестал пошани зайняли харківські спортсмени.

Серед молодших кадетів та кадеток перемогли команди з Одеси, друге та третє місця посіли харківські команди.

Як повідомляв Харків Times, на чемпіонаті України зі стрільби з класичного та блокового лука в Харкові харків’яни завоювали 8 нагород.

У командній першості серед кадеток 2004-2006 р.н. перемогла команда «Харків-1».

Харківські спортсмени здобули золоті медалі на чемпіонаті України зі стрільби з лука, який пройшов у Львові.

Фото: city.kharkov.ua