Алла Миснік очолила Панютинський вагоноремонтний завод

Фото: lozovarada.gov.ua

З 6 грудня обов’язки керівника філії “Панютинський вагоноремонтний завод” АТ “Укрзалізниця” (Лозівський район Харківської області) виконує Алла Миснік.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Лозівської міської ради.

Першого робочого дня нова очільниця ПВРЗ зустрілася з Лозовським міським головою Сергієм Зеленським.

“Керівники обговорили співпрацю Лозівської громади та Панютинського вагоноремонтного заводу”, – повідомили у прес-службі.

Раніше Алла Миснік керувала філією “Рефрижераторна вагонна компанія” АТ “Укрзалізниця” (м. Фастів Київська область). Відповідно до реєстру електронних декларацій цю посаду вона обіймала понад п’ять років, з 2016-го по 2021 рр.

У щорічній декларації Алла Миснік зазначила, що її сім’ї належать чотири об’єкти нерухомості. Серед них – будинок у Фастові площею 331 кв. та три земельні ділянки. Свого автомобіля декларантка не має. На її чоловіка Павла Мисніка записані вантажний автомобіль Daimler-Benz 2002 року випуску та автобус Temsa 2003 року випуску.

На рахунку в банку Алла Миснік зберігає 197 тисяч гривень та готівкою 8 тисяч євро та 16 тисяч доларів. Згідно з декларацією, за 2020 рік Алла Мисник заробила 1 млн 22 тис 846 грн та отримала 62 тисячі гривень доходу від використання енергогенеруючої установки.

Раніше ПВРЗ очолював В’ячеслав Коваленко, призначений на цю посаду у лютому 202 року.

Як повідомляв Харків Times, Укрзалізниця хоче продати Панютинський вагоноремонтний завод.

Аудитори виявили порушення на 133 млн грн на Панютинському вагоноремонтному заводі.

Укрзалізниця збирається збудувати 50 вагонів-зерновозів на Панютинському вагоноремонтному заводі.