У Харкові розбійники увірвалися до приватної оселі, зв’язали господаря та відібрали заощадження

Фото: dnepr24.com.ua

У Холодногірському районі бандити увірвалися до будинку, вдарили господаря по голові, а потім зв’язали та забрали гроші, що зберігалися вдома. По гарячих слідах одного з грабіжників затримали. Другого та можливих інших причетних шукають.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Грабіжники проникли у приватний будинок на вулиці Гірській та, зустрівши там господаря, вдарили металевим предметом по голові. Після цього один із нападників схопив 47-річного потерпілого за шию, а інший зв’язав йому руки та ноги електричними дротами та забрав близько 50 тисяч гривень, що знаходилися в будинку.

В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали одного з нападників. Під час обшуку будинку у 44-річного затриманого виявлено та вилучено викрадені гроші.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 187 КК (розбій). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Зловмиснику повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави.

Поліція встановлює місцезнаходження другого грабіжника та можливих спільників підозрюваного.

Досудове розслідування триває.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові засудили розбійника, що пограбував чоловіка, який повертався з роботи.