У Харкові поліція забрала дочку у матері, яка упустила дитину посеред дороги

Харківські поліцейські разом із представниками служби у справах дітей вилучили однорічну дівчинку у матері, яка не справлялася з цією роллю.

Нині дитина перебуває у медичному закладі. Її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

9 листопада під час моніторингу мережі Інтернет на одному з телеграм-каналів поліцейські виявили відеозапис, на якому жінка з явними ознаками алкогольного сп’яніння переходила дорогу в не призначеному для цього місці з малюком на руках, а на газоні, що розділяє смуги руху, впустила дитину.

Правоохоронці встановили особу жінки. Нею виявилася 36-річна харків’янка, яка вже перебуває на обліку служби у справах дітей. Крім того, її неодноразово притягували до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Додому до недбайливої ​​матері прибули інспектор сектору ювенальної превенції Харківського РУП №2, директор служби у справах дітей та медики. Останні оглянули малу і виявили на її тілі ушкодження, отримані, ймовірно, внаслідок падіння.

Дівчинку вилучили та передали до дитячого відділення харківської міської лікарні №4.

Інформація про подію зареєстрована у Єдиному обліку. Вирішується питання щодо притягнення матері до адміністративної відповідальності.

Як повідомляв Харків Times, у Дергачівському районі з будинку сімейного типу забрали вісім дітей, у однієї вихованки — серйозна травма. Поліція розслідує два кримінальні провадження за фактом травмування семирічної вихованки.

У Харкові на вулиці у неадекватної матері забрали однорічну доньку.