Перед судом постане підрядник, який привласнив гроші під час будівництва спортмайданчика у Кегичівці

Фото: khar.gp.gov.ua

Справу на директора фірми-підрядника, яка взялася зробити футбольне міні-поле у ​​селищі під Харковом, але у процесі дещо розійшлася з кошторисом, передано до суду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

Красноградська окружна прокуратура Харківської області затвердила та направила до суду обвинувальний акт стосовно  директора ТОВ за фактом службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки, а також за фактом присвоєння бюджетних коштів (ч. 2 ст. 366, ч. 2, ч. 3 ст. 191 КК).

Слідство встановило, що у 2018 році підозрюваний вніс свідомо неправдиві відомості до актів приймання виконаних робіт щодо вартості виконаних будівельно-монтажних робіт під час будівництва спортмайданчика.

Згідно з висновком судової будівельно-технічної експертизи, різниця між фактично виконаними будівельними роботами та актами приймання виконаних робіт становить близько 250 тис. грн.

Наразі обвинувальний акт направлено до Кегичівського районного суду Харківської області.

Санкція статей передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Як повідомляв Харків Times, правоохоронці розслідували махінації при будівництві спортивного майданчика зі штучним покриттям у селищі Кегичівка.