Війна в Україні: 11 порушень режиму припинення вогню, один воїн загинув

За минулу добу, 1 листопада, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 11 порушень режиму припинення вогню, два з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

Поблизу Новолуганського ворог вісім разів обстрілював позиції наших захисників, застосовуючи міномети калібру 82 мм, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

Неподалік Світлодарська та Водяного, що на Приазов’ї, російські найманці задіяли гранатомети різних систем і стрілецьку зброю.

Біля Авдіївки окупанти вели вогонь з мінометів калібру 82 мм.

На збройні провокації українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили ворога припинити вогневу активність.

Станом на 7 годину ранку, 2 листопада, зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. По українських позиціях в напрямку Павлополя противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї.

“Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець дістав поранення, несумісне з життям.”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Харків Times, 31 жовтня з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню, чотири з яких — із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець отримав бойову травму.