На площі Свободи заборонять парковку і закриють для транспорту провулок біля “Металіста”

Фото: Харків Times

У Харкові в ці вихідні, 23 та 24 жовтня з 10:00 до 23:00 буде заборонено паркування на площі Свободи і проїзд по провулку Власівському.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

За інформацією Департамента інфраструктури, це пов’язано з проведенням заходів, присвячених відкриттю Академії футболу ФК «Металіст».

На цей період об’їзд закритої ділянки буде організовано вул. Плеханівською, вул. Молочною, вул. Храмова та ін.

Також з 10:00 до 20:00 23 і 24 жовтня буде заборонено паркування транспорту на пл. Свободи, в районі виходу зі ст. м. «Університет», навпроти головної алеї саду Шевченка, для забезпечення зручності та безпечної посадки пасажирів в автобуси, які будуть рухатися за спеціальним маршрутом: пл. Свободи – стадіон «Металіст».

Заходи, приурочені відкриттю Академії футболу ФК «Металіст», почнуться з 10:00 в суботу, 23 жовтня. Біля полів Академії почне працювати фестиваль вуличної їжі, для якого пивовари “Старгорода” зварили унікальний сорт пива – “Металіст” – відродження легенди”.

Об 11:00 відбудеться урочисте відкриття, під час якого презентують новий бренд спортивного одягу MTLST.

Продемонструють свою майстерність і юні футболісти-вихованці Академії.

О 12:00 футболісти 2006 року народження поміряються силами з сумської “Барсою”, а о 14:00 проти одноліток із Сум вийдуть гравці 2008-го року. Обидва матчі пройдуть в рамках 9-го туру Еліт-ліги сезону 2021/2022.

Також на гостей свята чекає розважальна програма з групою “Агонь” і хедлайнером “ТНМК”.

24 жовтня, о 10:00 знову відкриє свої двері фестиваль вуличної їжі. Відвідувачів розважатимуть Jerry Heil, група “TOK” і хедлайнер “THE HARDKISS”.

А поєдинок 15-го туру Першої ліги між “Металістом” і хмельницьким “Поділлям” стане ефектним фінальним акордом урочистих заходів. Зустріч розпочнеться о 18:45.

Як повідомляв Харків Times, в районі харківського ТЮГу на два дні обмежать рух і заборонять парковку.

Заборону руху транспорту по вулиці Водяного на ХТЗ продовжили до 31 жовтня.