Собак, які розірвали свою літню господиню, можуть приспати – поліція

Фото: из открытых источников

Поліція Харкова проводить розслідування в кримінальному провадженні за фактом загибелі 81-річної жінки, яка, ймовірно, загинула від укусів собак породи мастиф неаполітанський. Розслідування проводиться за ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство) з поміткою «нещасний випадок».

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Кривава драма сталася 16 жовтня в одному з будинків приватного сектора на Новій Баварії. Тіло загиблої, біля якого знаходилися три мастифа, близько 17:00 через паркан побачила сусідка і повідомила про подію до поліції

Загибла – 81-річна громадянка Казахстану. Вона проживала в будинку разом з дочкою.

“На тілі жінки були виявлені численні рани від укусів собак. Загибла і її дочка тримали в домоволодінні трьох собак породи “мастиф неаполітанський””, – розповіла начальник слідчого відділення відділу поліції №1 хруп №3 Арміне Хохонік .

За її словами, у літньої жінки були покусані руки, ноги, тулуб і голова.

Арміне Хохонік додала, що в рамках кримінального провадження встановлюються всі деталі події, слідчі допитують свідків. Також буде вирішено питання про подальшу долю цих тварин.

“Або їх присплять, або на власний розсуд. Ми ще до кінця не розуміємо”, – розповіла поліцейська.

Як повідомляв Харків Times, 16 жовтня на околиці Харкова, в районі Нової Баварії собаки бійцівської породи розірвали свою 81-річну господарку. Спочатку соообщает, що на жінку напали п’ять собак.