На Салтівці затримали на гарячому закладника з Миколаєва

Правоохоронці затримали в Харкові 20-річного жителя Миколаєва, який заробляв розповсюдженням наркотиків. Хлопець жив у хостелі та не був упевнений в його надійності, а тому для зберігання товару облаштував дві схованки в різних районах Харкова.

Поки підозрюваного затримали на два місяці, всього ж йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

20-річного чоловіка зупинили поліцейські 7 жовтня цього року, коли він розкладав згортки з наркотичною речовиною в будинку на вул. Гвардійців Широнінців. Побачивши правоохоронців, молодик спробував втекти й позбутися згортків, проте не встиг.

Під час обшуку у мешканця Миколаєва вилучили кілька пакунків з метадоном.

Крім того, виявлені дві схованки в різних районах Харкова, де підозрюваний зберігав наркотичну речовину у великій кількості. Ці схованки він облаштував, щоб не зберігати наркотики в хостелі, в якому жив. Всього вилучено близько 900 пакунків з метадоном.

Зараз хлопцю повідомили про підозру за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів з метою збуту (ч. 2 ст. 307 КК). Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові затримали оперуповноваженого поліції, який займався систематичної продажем метадону.

У подружжя-контрабандистів знайшли метадон в черевиках.