У Харкові судитимуть азербайджанця, який зґвалтував 24-річну дівчину

Иллюстративное фото

Правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт стосовно громадянина Азербайджану, підозрюваного у зґвалтуванні 24-річної харків’янки в липні цього року.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

Розслідування встановило, що азербайджанець, який нещодавно приїхав до нашого міста, познайомився з дівчиною, а коли та попрощалася з ним і попрямувала додому, «став переслідувати її до квартири».

«Скориставшись тим, що дівчина не встигла зачинити вхідні двері квартири, чоловік відштовхнув її від двері та увійшов за нею, зачинивши двері. Після цього іноземець схопив дівчину та зґвалтував її», – йдеться у повідомленні.

Ґвалтівника затримали, і вже 31 липня повідомили йому про підозру за ст. 152 КК (зґвалтування). І ось справа направлена ​​до суду, а підозрюваному продовжили термін утримання під вартою.

Як повідомляв Харків Times 15 липня поліція повідомила про затримання підозрюваного в зґвалтуванні, скоєному за кілька днів до того.

Громадянин Республіки Узбекистан, якого суд першої інстанції засудив до 12 років позбавлення волі за зґвалтування 15-річної дівчини у Харкові, намагався оскаржити вирок. Але безрезультатно – у червні Харківський апеляційний суд залишив вирок без змін.