У школі на ХТЗ відкрили сучасний стадіон (фото)

У школі № 63 в Немишлянському районі Харкова після реконструкції відкрили сучасний стадіон. До цього там замінили вікна, перекрили дах і зробили пандуси.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

На території стадіону збудували сучасне футбольне поле, бігову доріжку, обладнали майданчики для гри в баскетбол і волейбол, встановили тренажери та тенісні столи.

На честь відкриття нових спортмайданчиків у школі влаштували свято з флешмобом і спортивним парадом. Також для гостей провели показові виступи з карате.

З відкриттям нового стадіону школярів привітав секретар Харківської міської ради Ігор Терехов. Він побажав юним спортсменам і фізкультурникам гармонійного розвитку й успіху та вручив кращим спортсменам школи ігрові м’ячі.

За останні кілька років у школі № 63 був проведений цілий комплекс робіт: там замінили вікна, відремонтували покрівлю, заасфальтували доріжки, встановили пандус, переобладнали майстерні під сучасні шкільні кабінети тощо.

Як повідомляв Харків Times, 2 вересня в Харківській загальноосвітній школі №171 по вулиці Кам’янець-Подільській, 23 в Холодногірському районі міста після реконструкції відкрили стадіон.

Відкриття стадіону після реконструкції відбулося 14 вересня в Харківській загальноосвітній школі №94 по вул. Плеханівській, 151 в Слобідському районі Харкова.

Стадіон після реконструкції відкрили 17 вересня в Харківській загальноосвітній школі № 48 у селищі Жихор (Основ’янський район Харкова).