Поліція розслідує появу скрипаля на даху … тролейбуса (відео)

Фото: соцсети

Поліція розслідує появу скрипаля на даху тролейбуса 46-го маршруту сьогодні, 24 вересня.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Близько 08:00 ранку водій тролейбуса, що курсує за маршрутом №46 між вулицею 12 Квітня на ХТЗ і мікрорайоном «Горизонт», виявив на даху свого транспорту молодика, що грає на скрипці. Зупинивши тролейбус, водій викликав поліцію.

Співробітники поліції встановили, що на даху грав 25-річний харків’янин. За словами скрипаля, він не встиг вскочити у тролейбус й не знайшов нічого кращого, ніж видертися на його дах. А на скрипці грав «для привертання уваги водія».

Несентиментальні поліцейські не поділили романтизму цього вчинку й відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 КК (хуліганство). Тепер новому «скрипалеві на даху» загрожує сплатити чималий штраф, а то й посидіти півроку під арештом або бути засудженим на 5 місяців до обмеження волі. У поліції призначили експертизу та продовжують слідчі дії.

Як повідомляв Харків Times, 22 вересня поліцейські повідомили 26-річній мешканці Балаклеї, яка «від образи» викрали машину свого знайомого та намагалася втекти від поліцейської погоні, про підозру за ч. 1 ст. 289 КК (незаконне заволодіння транспортним засобом).