Під Куп’янськом дядько, звільнившись із в’язниці, обікрав власну квартиру та племінницю

Ілюстративне фото з відкритих джерел.

Прийшовши додому з роботи, мешканка Ковшаровки виявила пропажу побутової техніки, кухонного приладдя та дитячих речей. Виявилося, що квартиру обікрав… її господар і, за сумісництвом, дядько постраждалої, який нещодавно звільнився з тюрми.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

На початку серпня до Куп’янського райвідділу поліції із заявою звернулася 36-річна жителька села Ківшарівка. Жінка поскаржилася, що з квартири, в якій вона живе, викрали побутову техніку, кухонне приладдя та дитячі речі.

Через деякий час поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 49-річний раніше судимий мешканець Куп’янського району — дядько потерпілої.

Племінниця з дитиною жила в його квартирі, поки той відбував покарання в місцях позбавлення волі за замах на вбивство. Після звільнення чоловік повернувся до будинку та, поки племінниці не було вдома, зібрав її речі й продав їх.

Зараз слідчі повідомили зловмисникові про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК (крадіжка). Максимальне покарання за санкцією статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, в Харківській області затримали жінку, яка в лікарні пограбувала своїх сусідок по палаті.

У Холодногірському районі Харкова 33-річний місцевий житель, скориставшись відсутністю господарів, обікрав будинок по сусідству. Харків’янин всю ніч носив чуже майно до себе додому, поки інші сусіди не викликали поліцію.