«Готівочку» біля Південного вокзалу пограбував шахрай

Поліцейські повідомили про підозру зловмисникові, який скоїв розбійний напад на один з пунктів кредитної організації «Готівочка» на вулиці Євгена Котляра. Санкція статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Поки його свободу обмежили на два місяці.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Правопорушником виявився 19-річний молодик, раніше судимий за шахрайство. Розбій він вчинив у період випробувального терміну.

На пошуки зловмисника був орієнтований особовий склад поліції та громадськість. Під час відпрацювання поліцейські отримали інформацію про те, що до злочину може бути причетний 19-річний житель Новобаварського району. Встановлено, що в липні поточного року суд призначив йому покарання у вигляді двох років позбавлення волі, звільнивши від відбування з випробувальним терміном на два роки.

Зловмисник зізнався у скоєному.

31 серпня слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК (розбій). Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на термін від 7 до 10 років з конфіскацією майна. Того ж дня Жовтневий районний суд Харкова обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб.

Досудове розслідування триває.

Як повідомляв Харків Times, 22 серпня о 18:26 до поліції надійшло повідомлення про те, що чоловік, одягнений у все чорне, зайшов у приміщення на вулиці Євгена Котляра та вдарив співробітницю. Потім на його вимогу жінка склала гроші у паперовий пакет, який зловмисник приніс з собою. Забравши гроші, грабіжник зник.

На місце виїжджали керівництво та слідчо-оперативна група відділу поліції №2 Харківського районного управління поліції №3.