Війна в Україні: вісім порушень режиму припинення вогню, втрат немає

За минулу добу, 31 серпня, зафіксовано вісім порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центру Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

У напрямку Широкиного російські найманці обстрілювали наші позиції зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Коло Новозванівки противник двічі застосовував міномети 120-го калібру, станкові протитанкові й автоматичні станкові гранатомети та великокаліберні кулемети.

Поблизу Нью-Йорка збройні формування Російської Федерації вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Неподалік від Красногорівки ворог обстрілював українські позиції з мінометів 120-го калібру та протитанкових гармат МТ-12.

Також російсько-окупаційні війська обстріляли околиці Красногорівки із заборонених мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру. Постраждалих серед місцевого населення немає.

Поблизу Мар’їнки противник двічі вів вогонь з мінометів 120-го калібру, ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

На ворожі обстріли наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Бойових втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.

Станом на 7:00 1 вересня порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Як повідомляв Харків Times, 30 серпня в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 11 порушень режиму припинення вогню. Один воїн загинув, ще двоє постраждали.