У Київському районі Харкова міняють внутрішньобудинковий водопровід

Фото: vodokanal.kharkov.ua

Бригади КП «Харківводоканал» проводять капітальний ремонт внутрішньобудинкових комунікацій водопостачання та водовідведення в Київському районі.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міської ради.

За словами начальника дільниці Київського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» Віктора Маслова, ремонтні роботи на внутрішньобудинкових системах ведуться по всьому району згідно з графіком.

Зокрема, в серпні завершили поточні ремонти внутрішньобудинкових систем холодного водопостачання в чотирьох будинках: по 2-му Лісопарківському провулку, вул. Академіка Проскури, вул. Вологодській і вул. Гаршина. В цілому на цих ділянках переклали понад 300 м трубопроводів із заміною запірної арматури.

За словами начальника ділянки, всього з початку року в Київському районі виконано поточний ремонт мереж холодного водопостачання протяжністю 900 м з заміною запірної арматури в більш ніж 20 будинках. У 21-му будинку виконано поточний ремонт на мережах водовідведення загальною протяжністю 300 м, а в одному з будинків проведено капітальний ремонт зливової каналізації.

Також він зазначив, що у цьому році проведено технічне обслуговування у всіх будинках, які перебувають у зоні відповідальності працівників ділянки. При проведенні технічного обслуговування, а також виконанні аварійно-відновлювальних робіт в більш ніж 160 будинках було замінено майже 300 м систем холодного водопостачання і понад 330 м мереж водовідведення.

Як повідомляв Харків Times, на «Харківводоканалі» створено комплекс з перекачки та очищення стічних вод.