Поліцейські затримали водія, який збив двох підлітків і втік (доповнено)

Фото: hk.npu.gov.ua

27 липня в Чугуївському районі водій автомобіля ВАЗ збив 14 і 15-річних підлітків, які йшли по узбіччю дороги. Правопорушник поїхав з місця аварії, залишивши потерпілих без допомоги.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

У поліцію про подію о 21:00 повідомила жительки смт Вільча Чугуївського району.

Протягом 15 хвилин поліцейські розшукали автомобіль, який збив підлітків. Машина перебувала в посадці, 65-річний водій авто мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Вирішується питання про повідомленні про підозру водієві, після чого суд обере йому запобіжний захід.

Постраждалих в аварії підлітків госпіталізували до Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Стан дітей медики оцінюють, як важкий, у пацієнтів – забої головного мозку, черепно-мозкові травми. Одного хлопчика прооперували. Про це з посиланням на лікарів повідомили в прес-службі міськради.

Як повідомляв Харків Times, 1 червня в аварії в Чугуївському районі загинули три людини.

Поліція затримала водія Toyota – одного з учасників смертельної аварії в Чугуївському районі.