У Лозовій 36-річний рецидивіст жорстоко убив квартирну господарку (фото)

Ілюстративне фото: neonomad.kz

Поліція розшукала негідника, який в середині червня вбив сокирою літню жінку в Лозовій і втік. Вбивця в СІЗО, йому загрожує 15-річне ув’язнення.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

13 червня 2021 року в Лозовій, в квартирі однієї з багатоповерхівок, поліцейські виявили тіло 63-річної жінки з ознаками насильницької смерті. У скоєнні кримінального злочину обґрунтовано підозрювався 36-річний уродженець Кропивницького, раніше судимий за вбивство та крадіжку.

Душогуба заочно та заздалегідь повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК (умисне вбивство) й оголосили у державний розшук.

Кілька тижнів чоловікові вдавалося переховуватися від правоохоронців. Нарешті 6 липня у Куп’янську поліція затримала підозрюваного.

Зловмисник зізнався у вбивстві 63-річної лозовчанки та розповів подробиці. Як з’ясувалося, він випадково познайомився з майбутньою жертвою в Лозовій, вона пустила його на постій до своеї квартири. Кілька днів господиня та постоялець прожили під одним дахом мирно, а потім трапився конфлікт. Під час цього конфлікту зловмисник і вдарив жінку сокирою по голові сім разів.

Наразі час він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, поліція з 13 червня по кадрах з відеокамер розшукувала худорлявого темноволосого чоловіка з родимкою на щоці, якого підозрювала в жорстокому вбивстві мешканки Лозовій.