Мешканці більше тисячі багатоквартирних будинків Харкова переуклали договори з КП “Харківводоканал”

Фото: vodokanal.kharkov.ua

Мешканці більше тисячі багатоквартирних будинків Харкова переуклали договори з КП “Харківводоканал” на надання послуг з обслуговуванням внутрішньобудинкових мереж.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі підприємства.

За інформацією заступника генерального директора – директора Департаменту збуту КП “Харківводоканал” Тараса Грущака, підприємство обслуговує близько 580 тис. абонентів, майже третина з яких вже уклали нові договори як з обслуговуванням внутрішньобудинкових мереж, так і без нього.

Він нагадав, що мешканці будинків, які укладають договір першого типу, отримують істотні переваги у вигляді цілого комплексу профілактичних та ремонтних робіт внутрішньобудинкових систем. Серед них – оперативне проведення аварійно-відновлювальних робіт на трубопроводах централізованого водопостачання та водовідведення, надання послуг технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем зливної каналізації при виникненні аварійних ситуацій, негайне усунення несправностей і пошкоджень, аварійно-диспетчерське обслуговування та ін. Крім того, відтепер акти виконаних робіт приймають самі мешканці.

Наприклад, в рамках підготовки до осінньо-зимового сезону в будинку по вул. Героїв праці, 37д, мешканці якого переуклали договір з підприємством, була виконана низка робіт. Там двічі обстежували всі внутрішньобудинкові системи, замінили 65 м лежака холодного водопостачання та врізки на всіх стояках.

За словами начальника управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових мереж КП “Харківводоканал” Валерія Харлана, завдяки підписаному договору мешканці будинку вже отримують цілодобове аварійне обслуговування. “Наші майстри завжди на зв’язку. Вони отримують зауваження і побажання. Завдяки цьому ми намагаємося організувати нашу роботу таким чином, щоб запобігати аваріям, а не усувати їх”, – зазначив він.

Нагадаємо, укласти договори можна безкоштовно в сервісних центрах з обслуговування споживачів КП “Харківводоканал” (адреси і телефони вказані в квитанціях). Зразки договорів розміщені на сайті підприємства.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові в рамках підготовки мереж до роботи в осінньо-зимовий період триває капітальний ремонт внутрішньобудинкових систем. Станом на початок липня ремонтні роботи завершені в 100 багатоквартирних будинках з 300 запланованих.