У Чугуївському районі три школярки заради слави в соцмережах зняли дорожній знак і потрапили до поліції

Фото: Нацполиция Чугуевского района

У Чугуївському районі Харківської області три дівчинки-підлітка, прагнучи прославитися в соцмережі, вчинили правопорушення і тепер разом з батьками дають пояснення в поліції.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі Чугуївського району.

Неповнолітні правопорушниці, які проживають в смт Новопроковка, зняли дорожній знак «Дати дорогу». Процес демонтажу записали на відео і опублікували в соцмережі Tik-Tok. Фактично задокументували, а потім оприлюднили своє правопорушення. Демонтований дорожній знак дівчата викинули.

Дільничні офіцери поліції і працівники селищної ради встановили учасниць правопорушення. У селищній раді Новопокровки на батьків дівчаток складено адмінпротокол за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

У поліції попередили, що “чинити протиправні дії заради “лайків” в соціальних мережах – завжди погана ідея, за яку необхідно буде нести відповідальність”.

Як повідомляв Харків Times, в центрі Харкова розмалювали пам’ятник закоханим і макети з «сімома чудесами міста», соцмережі протягом 20 хвилин викрили юну “художницю”.