На Салтівці невідомі побили та пограбували марокканця

У ніч на суботу на вулиці Гвардійців Широнінців троє невідомих напали на молодого марокканця, побили і відібрали у нього сумку з грошима і документами. Одного з грабіжників поліцейські знайшли.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

26 червня до Харківського райуправління поліції № 2 надійшло повідомлення зі служби «102» про те, що приблизно о 3:20 на вулиці Гвардійців Широнінців невідомі напали на чоловіка та заволоділи його майном.

Постраждалим виявився 23-річний громадянин Марокко. Він розповів, що в цей час на автівці товариша приїхав додому. Коли він вийшов з машини, до нього підійшли троє чоловіків, які проїжджали повз на іншій машині. Зловмисники відразу почали бити заявника руками по голові та вимагати у нього сумку і з рештою відібрали її. У сумці лежали 15 тис. гривень, мобільний телефон, навушники, ключі та документи.

Слідчо-оперативна група оглянула місце події та вилучила речові докази.

Медики надали потерпілому допомогу на місці, від госпіталізації він відмовився.

У даний час одного з нападників затримано в порядку ст. 208 КПК. Ним виявився також громадянин Марокко, але 26 років.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 КК (розбій). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років з конфіскацією майна.

Поліція встановлює місцезнаходження інших розбійників.

Як повідомляв Харків Times, троє негідників в медичних масках напали на чоловіка на вулиці, поранили його ножем, відібрали гроші та телефон і зникли на машині.