Рятувальники погасили палаючий склад з будматеріалами на ринку в Чугуєві (фото та відео, оновлено)

Фото: Головне управління ДСНС України у Харківській області

12 відділень пожежно-рятувальної служби ДСНС на автоцистернах з Чугуєва та Харкова погасили пожежу, яка виникла сьогодні, 26 червня, на складі будматеріалів, розташованому на речовому ринку міста Чугуєва.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДСНС області.

Повідомлення про пожежу в складському приміщенні на вулиці Комарова, 1 Г на номер служби порятунку “101” надійшло о 15:40.

Коли рятувальники приїхали на місце, полум’я охопило площу в 600 кв.м. О 17:15 бійцям ДСНС вдалося локалізувати пожежу, о 18:39 остаточно ліквідувати.

Рятувальники також уточнили, що на ринку горіли два одноповерхових магазини з продажу господарчих товарів. Завдяки оперативним діям пожежних вдалось врятувати 11 магазинів, два приватні житлові будинки та 20 гаражів, що розташовувались поряд.

Під час події люди не постраждали. Причина виникнення пожежі з’ясовується.

.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові рятувальники майже добу гасили пожежу на меблевому складі по проїзду Кільцевому, 1а.

Поліція відкрила кримінальне провадження зач. 2 ст. 194 КК (умисне знищення або пошкодження майна) за фактом пожежі на меблевому складі проїзду Кільцевому, 1а, який почався вранці 6 травня.