“Харківводоканал” планує закінчити заміну 120 м трубопроводу по вулиці Полтавський Шлях до кінця місяця

Фото: vodokanal.kharkov.ua

“Харківводоканал” планує закінчити заміну 120 м трубопроводу по вулиці Полтавський Шлях до кінця червня.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради з посиланням на інформацію заступника директора з виробництва комплексу “Харківводопостачання” КП “Харківводоканал” Миколи Завади.

“Зараз ремонтні роботи ведуться по вулиці Полтавський Шлях, 57/59. Проводимо заміну 120 метрів технічно зношеної ділянки трубопроводу діаметром 110 мм. Перекладаємо зовнішні водопровідні мережі методом санації з частковим розкриттям проїжджої частини вулиці. До роботи приступили 23 червня, завершимо ремонт до кінця місяця. У тому числі проведемо повний благоустрій місця розриття”, – зазначив Завада.

За його словами, на цій ділянці вулиці розташовані тільки нежитлові об’єкти, однак на час проведення ремонтних робіт все одно здійснюється підвіз води автоцистернами КП “Харківводоканал”.

З початку року бригади КП “Харківводоканал” замінили у Новобаварському районі з початку року замінили понад 700 м технічно зношених мереж холодного водопостачання. Всього ж в поточному році комунальники вже переклали 9,6 км трубопроводів. До кінця року в Харкові заплановано замінити понад 24 км водопровідних мереж.

Як повідомляв Харків Times, «Харківводоканал» розпочав проект з реконструкції очисних споруд.